lørdag den 1. marts 2014

Klar - parat - start....

... på anden del af vores dejlige USA tur 2014.
Idag har været rejsedag...
Først 4 km i bil, ja, ja, det tællet alt sammen.....
Så 3100 km med fly fra Atlanta til San Fransisco.....
Og dernæst 250 km i bil fra San Fransisco til Solvang.....

Morgenen stod i sammenpakningens tegn, og efter morgenmad forlod vi hotellet kl 9 for at aflevere vores søde lille dyt - snøft - tilbage til Hertz i lufthavnen.
Indenrigs lufthavnen i Atlanta er KÆMPE stor, ja faktisk det største knudepunkt for flytrafik i USA, men trods størrelsen er den utrolig nem at finde rundt i.
Fra Hertz (og de andre bil udlejninger) går der e tlilli "skytrain" ind til selve lufthavnen, derfra går der en slags Metro ud til de forskellige terminaler, super overskueligt og hurtigt. Det betød at vi faktisk fik alt for meget tid inden afgang kl 12:45, men hellere for meget tid end for lidt....
Flyveturen varede lige godt 5 timer. Det var temmelig styet, og den sidste times tid var der meget turbulens i luften, så det endte med, at vi fløj igennem et tordenområde med kraftige lyn. Det var temmelig specielt, men ikke specielt behageligt...
Vel nede igen fandt vi vores kufferter og en bus til at transportere os hen til Hertz. kontoret.
Her fik vi efter temmelig meget bøvl endelig udleveret vores bil.
De var nogle rigtige "krejlere", der var ikke det vil skulle betal ekstra for, størrelse, forsikring og jeg ved ikke hvad..... men resultatet blev en rød Chrysler Town an Country 7 personers.... så er der plads til bagagen uden problemer.....



Så satte vi næsen mod Solvang kl ca 16:30. Ud fra lufthavnen var utroligt mange biler....... dog kørte de kun i et lag.... og det var temmelig meget regnvejt..... lidt barsk start på turen.
Regnen stilnede af og bilerne tyndede ud, mens mørket sænkede sig.



Nej, I har ikke sløret syn,
 men man kan ikke fotografere en GPS i mørke,,,

Vi tror nok turen ville være fantastisk smuk i dagslys, idet man kærer helt tæt ved Stillehavskysten, men den måtte vi nøjes med at se på Vejtante Danmark.










Vel fremme ved hotellet(som det faktisk var lykkedes mig at booke online fra lufthavnen) var det tid til aftensmad, som blev indtaget på Andersens Pea-Soup Restaurant..... Det er ren kult her....

Dagen i morgen er afsat til besøg i Solvang inden turen går nordøst på til Merced for at besøge Elmer og Judith og lidt senere på ugen Ralp.

Nu er klokken snart 22 (og vi har sat uret endnu 3 timer baglæn)s, så det er vist ved at være tid til en "godnat-bajer", vi har nemlig ingen vand til at børste tænder i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar