tirsdag den 4. marts 2014

"Up the hill".....

I dag var hyggedag sammen med Judith og Elmer.
Og som jeg lovede jer, er her flrer billeder fra Judith og Elmers fantastisk smukke hjem:
Efter et hyggeligt morgenmåltid blev vi inviteret på en super flot køretur "up the hill", efter dansk målestok.... langt op i bjergene.


Første stop var i byen Mariposa. Det er den nærmested by for indkøb og lign, en sjov lille by, hvor det historiske centrum er gamle huse med små sjove forretninger......








I byen var også en Odd Fellow Bygning. Ganske sjovt at finde i USA, desværre var der ikke åbent...







Turen op i bjergene  var en utrolig smuk tur, som igen ikke kan fotograferes, men jeg har alligevel prøvet.
Der var alt hvad man kunne ønske sig at hårnålesving, smalle broer og stejle nedkørsler.




Billedet her viser hvor meget vand, der mangler i søen. Hele "det brune" bælte plejer at være under vand.
Vandmanglen her i Californien er i år katastrofal, der er kun falder ganske få cm regn i år, og store dele af landbruget er truet pga tørken. Hvis farmerne ikke har maskinerne og pengene til at pumpe vand op fra undergrunden, vil markerne tørre ind og både græs til kreaturene og høsten af vin og mandler vil svigte, men store økonomiske konsekvenser for allerede betrængte farmere.







Næste stop var på Salonene i Sanosa, hvor frokosten blev indtaget, sandwich og en kold Bud Light... MEGA hyggeligt.






Byen er en lille guldgraver-by, en slags Den Gamle By i Århus. Her er små forretninger og udstillinger, som  de gode gamle dage.....
Her var også både smeden, butikken med lædervarer og en slikbutik, med "gammeldags" slik. Judith fandt her bolcher, hun ikke havde smagt siden hun var lille pige.

Dagen sluttede af med fælles middag sammen med Karen og Mike og deres familier. Det var utrolig hyggeligt at møde deres børn og nogle af deres dejlige børnebørn. Skulle hilse alle i Danmark fra " dem alle sammen".
Nu er klokken igen blevet 22, og sengen kalder, tak Judith og Elmer for en fantastisk dag..... super sjov og hyggelig.... og med rigtig dejlig mad på sjove steder.......
I morgen går turen videre nordpå op til Ralph, det glæder vi os også meget til at gense farmen......
I stuen hang et familiebillede som I lige får her.... billedet er nogle år gammelt, med det bedste vi kunne fremskaffe

1 kommentar:

  1. Hej begge to.

    Endnu engang tak for de fine dagbogsinlæg.Det ser da ud til at Judith og Elmer har fået et rigtig dejligt hjem ude på landet.Nu er det ved at være slut og i skal på oplevelsesnedtrapnin .god tur hjem,og velkommen hjem.
    Kh Evald og Ester.

    SvarSlet