onsdag den 26. februar 2014

Bye, bye Miami Beach...........

..... og hej, hej til en køretur på792km direkte nordpå til Savannah i Georgia.

Vi var tidlig i gang på morgenkvisten i dag, da køreturen er rejsens længste, og næsten dobbelt af de almindelige dagsmarcher.

Allerede kl 7:30 viste termometeret 26 gr., men det vidste vi ikke vikke holde hele dagen, for vejrudsigten sagde 12 gr. i Savannah, så er det godt, der er noget, der hedder lag-på-lag påklædning.

Selvom det er morgen i Miami Beach er der stadig ENORMT mange biler... i ENORMT mange spor..... på ENORMT mange udfletninger.
Nå, men Vejtante Danmark var igen (sammen med min dygtige chauffør) uovertrufne, og vi kom ud af byen uden at køre forkert.....






Dette vejskilt blev vores "tro følgesvend" næsten hele vejen.





Selvom vi havde lang vej i dag valgte vi alligevel at "slå et smut indenom" Kennedy Space Center, det lå jo "næsten lige på vejen", altså kun en omvej på ca 30 km.
Desværre havde de lavet billetsystemet om, så man kun kunne købe en "all-inclusive-billet" til 50 dollar pr person, til en dagsoplevelse...., og det var nok lige i overkanten af, hvad vi kunne nå, så vi nøjes med at kigge lidt udefra, og konstatere, at det "må blive en anden gang"


På parkeringspladsen var hundredevis af disse små fugle, som havde specialiseret sig i har nippe insekter ud fra bilernes lygtekranse og kølergitre... ret sjovt at se.....





Så gik turen videre nordpå, og vi kom til regnen... og de 12 grader... Heldigvis regnede det ikke så voldsomt hele vejen.

Nu er vi kommet til hotellet, og klokken 17:30, så ret meget mere når vi ikke idag.

Imorgen er køreturen kort, så vi "stjæler" lidt af den dag til at se Savannah...... og jeg tror jeg har fundet en patchwork forretning.....



1 kommentar:

  1. dejlig at høre at i stadig trives og oplever en helt masse spændende og forhåbentlig huske at shoppe rigtig meget. fortsat dejlig ferie og hils når i snart møder nogen vi kender. kæmpe knus fra OS

    SvarSlet