tirsdag den 4. februar 2014

Så er vi igen ved at være klar

Denne gang går turen til USA.

Vi rejser fra Billund den 13 feb og flyver til Altlanta.

Her venter en rundtur på 5400 km i bil rundt til Nashville - Memphis - New Orleans - Tallahassee - Orlando - Key West - Charlston - Colombia - Atlanta.
Herfra flyver vi den 1 marts videre til Los Angeles.

Her er det planen at besøge Solvang og Eriks 2 fætre i Merced og fortsætte til San Francisco, hvor vi flyver hjem fra den 8 marts og forhåbentlig lander i Billund den 9 marts, meget trætte og fulde af oplevelser.
Og ihhh, hvor vi glæder os.....

Håber I har lyst til "rejse med på turen" gennem denne dagbog, som vil udkomme så vidt muligt med et kapitel om dagen (hmmm, det er vel en dagbogs definition), hvis vi kan komme på nettet, der hvor vi kommer frem....
Under hvert indlæg er et link "Ingen (eller et antal) Kommentarer".

Hvis I klikker der kan I kommer en boks frem, hvor I kan skrive til os, tast jeres mail adresse ind under Google-konto eller evt Open ID og skriv..........  det er super skønt at få kommentarer hjemmefra.

Når I er færdige med at skrive trykkes udgiv..... så går resten af sig selv.

God fornøjelse
Hilsen Inge og Erik

3 kommentarer:

  1. Så prøver jeg via en GOOGLE-konto. Håber det virker

    Svend Bondesen

    SvarSlet
  2. Sikke nogle køretøjer, I betjener Jer af - en må passe på ikke at blive misundelig. Vi har været en tur på Endelave og påbegyndt oprydningen efter "Bodil". Heldigvis var der ikke noget alvorligt væltet - det var gået ud over nogle enkelte træer. Hilsen fra Jytte og Svend.

    SvarSlet