onsdag den 19. februar 2014

New Orleans...... dag 2

Så er vi klar til dag 2 i New Orleans.
Aftenen i aftes blev brugt til total afslapning..... det var dejligt....


Så flot var der ud fra vores altan på 8 etage...


Dejlig seng..... dejlig morgenmad.....

Så er dagen fuld af muligheder.

Vi startede med at bestille en aften Jazz Cruise op ad Mississippi (og ned igen) med en gammel hjuldamper Natches i aften, det glæder vi os til.

Så skulle vi se MEGET mere på byen end vi nåede i går.
Fra hotellet anbefalede se at gå på Bourbon Street, men da vi jo ofte er lidt på tværs, tog vi Royal St.- gaden paralelt med, og det var rigtig sjovt.
Bourbon Street er MEGET turist-industri-præget, men Royal er alt den mangfoldighed i butikker, mennesker og huse, der skrives så meget om.
Flere dele af sidegaderne er lukkede (for biler) kunstner/spillemiljøer, hvor der optrædes med musik, gøgl, tryllekunst, tegne, male og læsning af tarok-kort.

Ja, ja, jeg ved det, der er ikke "lyd på"..... New Orleans kan ikke fotograferes men skal opleves.
Der er rigtig mange sjove små og store restauranter med alt slags mad..... maden er billig og RIGELIG, man kan let blive mæt af en forret.....
På vores vej fandt vi også en lille forretning, hvor man håndrullede cigarer, sjovt håndværk. De havde ca 20 mand ansat udelukkende til at rulle cigarer......



Nu har vi "smidt stængerne op" for at være klar klar i aften.....

Klar til afgang med hjuldamperen, hvor der spilles live jazz musik for fuld udblæsning på hele ture. Fantastisk oplevelse......










Udsigten til den oplyste by er heller ikke dårlig









På gåturen hjem så vi en del af de køretøjer,som skal bruges på fredag til en KÆMPE årlig parade, noget alle både børn og voksne glæder sig enormt til.


Tilbagelagt distance idag 9,6 km på GÅBEN.

Godnat herfra til alle......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar