tirsdag den 25. februar 2014

Miami Beach forude......

I dag går turen fra Key West og til Miami Beach ialt 272 flotte km.
Efter en god nats søvn er vi klar til turen tilbage fra Key West. Den er ikke mindre smuk i den dejlige formiddag-sol, og vi havde næsten bedre tid til at nyde den ida, da der ikke var så mange biler på vejen og vi vidste lidt om hvad vi havde i vente.


På visse broerne så det ud som om der havde været gamle broer, der nu nogle steder bare stod "med et hul" i starten og slutningen og forfaldt, andre steder blev de brugt til vandre"stier" et langt stykke ud, inden man havde fjernet et element.....


Nu (altså ikke lige nu) flere billeder med sol, vand og palmer...... I skulle jo ikke blive for misundelige.....



Navigeringens første etape var let lige ud af Higway 1 også kaldet Oversea Highway.

Lidt senere blev det straks lidt mere kompliceret.

En stor del af turen tilbage var den samme som "frem-turen" i går, men sjovt hvor meget man ser yderligere, når man kører den anden vej.

Så nærmede vi os Miami, som vi selvfølgelig skulle "buse lige tværs igennem" til middag. Heldigvis kunne vejtante Danmark holde "tungen lige i munden" og vi kom helt præcist frem til hotellet.

Se sådan ser Miami Beach ud med "to hjemmeløbende bedsteforældres øjne".....

Bilen er nu trygt og godt parkeret i hotellets parkeringskælder..... og vi har været på en hyggelig travetur op og ned ad strande.



Værelset vi har fået er heller ikke helt tosset... på 6. etage med udsigt over byen og STORE senge.....

Nu vil vi tage en lille slapper, og se hvad vi så kan finde på i aften..... det er jo ikke sikkert alt kan deles på bloggen... fnis...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar