torsdag den 13. februar 2014

JUBIIIII, ferien er i gang......


Vækkeuret ringede kl MEGET tidligt dvs kl 03:00 og afgang fra Hedensted kl 04:00.
Gitte var på morgenkvisten og kørte os til Billund.
Flyveturen gik fra BIllund til Paris og fra Paris til Atlanta, ialt ca 8500 km.
Her ses udsigten fra flyet over skyerne til en flot solopgang.










Det var en rigtig flot tur bl.a hen over sydspidsen af Grønland.





Kl 21:30 dansk tid (= 16:60 lokal tid) landede vi I Atlanta Airport i flot solskin og 5 grader.

Indflyvning til Atlanta, men en hel siluette af skyskrabere.
Det er en kæmpe lufthavn, men ret let at finde rundt i, dog er der rigtig mange "med blanke knapper" der spørger om alt muligt.
Vi slap helskindet igennem, og vores bagage havde også fundet vej, DEJLIGT. Efter ca 30 min i shuttelbus nåede vi Hertz kontor for at få udleveret vores bil.


En sindig lille familiebil bestilt hjemmefra, som vi kom til at opgraduere til en "lidt større knapt så sindig egoist-bil".... En Buick årgang 2014 kørt 10000 km....Erik er helt salig.... og den er altså også ret flot... helt enig..... og med indbygget GPS.... hmmm så havde Erik jo ikke haft nøde at bruge den halve nat på at få vores egen GPS til at tage et USA kort.

Nå, men 2 GPS'er i så stort et land er vel ikke for meget.


Nu har vi fundet hotellet og prøver at blive "rettet ud" efter mange timer på måsen i flyveren......
Hvis alle vores hoteller har denne standart med MEGA seng og 4 hovedpuder, så bliver der ikke noget at klage over på den front.
Aftenen står vist på temmelig tidlig i seng, idet vores dag jo er blevet temmelig udvidet - først 3 timer "for tidlig op" og så stille uret 6 timer tilbage.... jow, jow vi får noget ud af dagen.
Aftensmad Rib Eye og Budweiser til Erik og Burger og Cola til mig... så kan vist ikke blive mere amerikansk.... og det smagte godt.

1 kommentar:

  1. Vi forstår nok ikke, hvordan I vil vænne Jer til de hjemlige forhold - men det må jo blive Jeres sag. Erik, du er blevet udset til at fortsætte som suppleant til bestyrelsen i Odd Fellow Hvile - til lykke med det.
    Hilsen fra Jytte og svend.

    SvarSlet